Izvor:
02.02.2018 u 21:55
0

NELA KUBUROVIĆ: Kolika je iskrena volja i želja za saradnjom kosovskih organa sa nadležnim organima u Beogradu!

Kada Tužilaštvo za organizovani kriminal prikupi tražene podatke, Ministarstvo pravde Srbije će ih putem pravne saradnje proslediti nadležnim organima na Kosovu, rekla je ministarka pravde Nela Kuburović.

Reagujući na izjave kosovskog tužioca Aleksandera Ljumezija da Srbija ne sarađuje u otkrivanju identiteta počinioca ubistva Olivera Ivanovića, Kuburović podsetila da je zamolnice kosovskih organa za dostavljanje određenih podaka u vezi sa ubistvom Ivanovića Ministarstvo pravde prosledilo Tužilaštvu za organozovani kriminal na dalje postupanje.

U odgovoru na zamolnice Beograda, koje je Ministarstvo pravde dobilo, prištinski organi naveli su da su spremni na saradnju i da će zapisnik o uviđaju dostaviti u najkraćem roku, napomenula je Kuburović, navodi se u saopštenju.

– Kolika je iskrena volja i želja za saradnjom kosovskih organa sa nadležnim organima u Beogradu govori i to da do danas Tužilaštvu za organizovani kriminal nije dostavljena nijedna tražena informacija, pa čak ni zapisnik sa uviđaja, posle više od dve nedelje od ubistva Ivanovića. Toliko o njihovoj iskrenoj saradnji -naglasila je Kuburović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/milosavljevic aleksa‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter