Izvor:
07.02.2018 u 20:20
0

SINIŠA MALI RAZGOVARAO SA MLADIMA U KULTURNOM CENTRU: Da Beograd postane lepše i bolje mesto za život! (foto)

Projekat "Da se radi i gradi po tvom!" je prilika da pokažemo građanima da se njihov glas čuje, te da kroz ovakve projekte Beograd postane lepše i bolje mesto za život, poručio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Mali je, nakon razgovora sa mladima u Kulturnom centru u Beogradu, istakao da je važno da se čuju njihove ideje o tome kako da se grad menja.

"Žavrrsava se glasanje o idejama za projekat "Da se radi i gradi po tvom!". Želeo sam da podstaknem mlade da iskoriste priliku i danas glasaju za ideje kojima bi promenili svoj komšiluk, deo opštine ili grada", naglasio je gradonačelnik i dodao da će sutra biti napravljen presek stanja, gde će se videti projekti koji će biti kandidovani za drugu fazu.

Objasnio je da će, nakon toga, građani moći da glasaju za najbolji projekat, kao i da će oni koji dobiju najviše glasova biti izgrađeni ove godine.

"Za mene je ovo najvažniji i najlepši projekat koji trenutno radimo", istakao je Mali nakon razgovora sa mladim Beograđanima i dodao da je to prava participacija sugrađana, jer im daje mogućnost da kažu sta bi želeli da urade i promene u gradu.

Kako je rekao, prve dve godine mandata najviše se bavio vraćanjem dugova prethodne vlasti, a danas, kada Beograd na računu ima 14 milijardi dinara, gradska vlast može da se aktivira na ovakvim projektima, kako bi grad, koji ostaje deci, bio bolje mesto.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter