Izvor:
10.02.2018 u 23:02
0

SRBIJA ZAVEJANA U BELO: Sutra oblačno i suvo, ponegde sa susnežicom i snegom!

U Beogradu će sutra biti oblačno i veći deo dana suvo. U pojedinim delovima grada očekuje se kratkotrajna susnežica ili slab sneg.

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, na severu Srbije suvo, a u ostalim krajevima povremeno s kišom i snegom. U nižim predelima ponegde će se stvoriti manji snežni pokrivač, a na planinama se očekuje povećanje snega.

Više padavina očekuje se ujutro i pre podne. Najniža temperatura biće od -2 do 2 stepena, najviša od 2 do 5 stepeni.

Posle podne i uveče slabljenje intenziteta, a u toku noći prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima ujutro i pre podne povremeno jak, severni.

BEOGRAD

U Beogradu će sutra biti oblačno i veći deo dana suvo. U pojedinim delovima grada u jutarnjim časovima očekuje se kratkotrajna susnežica, a veći sneg je moguć već oko 9 sati. Najniža temperatura biće oko 0, najviša oko 4 stepena.

NIŠ

Već sada je na snazi narandžasti meteoalarm kao upozorenje na obilnije snežne padavine. Početak se očekuje oko 11 sati. Temperatura od -1 do 5 stepeni.

KRAGUJEVAC

I u Kragujevcu je na snazi upozorenje na obilne padavine, a već u devet ujutru sneg će zabeleti sve. Uz to stiže i znatno zahlađenje, a temperatura će biti od -5 do 1 stepen.

VOJVODINA

U Novom Sadu sutra sunčano i hladno sa temperaturom od -3 do 6 stepeni. Takođe će bez padavina biti u Zrenjaninu, Subotici, Somboru i Kikindi.

Sneg će u celoj zemlji biti kratkotrajan, te se već u ponedeljak očekuje porast temperature i prestanak padavina.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter