Izvor:
13.02.2018 u 21:23
0

SINIŠA MALI: Počela podela personalizovanih senior kartica!

Prvih 40.000 penzionera, korisnika senior kartica, dobilo je personalizovane kartice umesto dosadašnjih nepersonalizovanih, privremenih, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Njima su te kartice poslate juče na kućnu adresu, sutra će još 20.000 penzionera dobiti svoje personalizovane kartice, a sa tim će se nastaviti dok svi članovi kluba (za sada ih je više od 200.000) ne dobiju kartice sa svojim imenom i prezimenom.

Mali je objasnio je da će penzioneri dobiti zajedno sa karticama i spisak svih maloprodajnih objekata i preduzeća partnera tog projekta, kako bi na jednom mestu imali sve podatke o tome gde i kolike popuste mogu da ostvare.

– U ovom trenutku imamo više od 800 maloprodajnih mesta i više od 200 kompanija koje su članovi ovog kluba – kazao je gradonačelnik.

On je dodao da se taj broj svakog dana povećava, kao što se povećava i broj sugrađana koji postaju deo „Senior kluba”, u kome je, prema njegovim rečima, trenutno više od 200.000 penzionera.

– Ovo je sjajan primer kako Gradska uprava i penzioneri mogu lepu stvar da urade, kako razvijamo osećaj da svi pripadamo ovom gradu – istakao je gradonačelnik.

Podsetio je da se radi o besplatnoj kartici sa kojom penzioneri kada posećuju maloprodajne objekte koji su u projektu ostvaruju uštedu srazmernu trinaestoj penziji.

On je pozvao najstarije sugrađane da posete Sajam za treće doba, na kojem će se pričati o senior karticama, ali i o svim manifestacijama i programima koji postoje za njih.

Mali je istakao i da će penzioneri u svakom delu grada imati bar po jedan klub, kako bi imali mesto na kome će provoditi slobodno vreme, rekreirati se, a gde će biti organizovan veliki broj manifestacija.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter