Izvor:
14.02.2018 u 02:15
0

GRADSKA UPRAVA PANČEVA: Centar za kulturu dobija naziv po Nebojši Glogovcu!

Gradska uprava Pančeva odlučila je da Kulturni centar Pančeva ubuduće nosi ime "Centar za kulturu Nebojša Glogovac Pančevo", saopštila je danas Uprava.

Kako se navodi u obrazloženju, ta odluka je doneta "u znak trajnog sećanja na vrhunskog umetnika, neponovljivog barda glumišta, Nebojšu Glogovca".

Nebojša Glogovac odrastao je u Pančevu u kome je sticao prva glumačka iskustva u Ateljeu mladih pre nego što je otišao u profesionalce.

Tokom svoje filmske i pozorišne karijere oživeo je brojne karakterne likove najrazličitijeg spektra, od kojih se većina već sad smatraju antologijskim, navela je Uprava u obrazloženju objavljenom na sajtu Uprave.

Istovremeno, najavljeno je i da je u toku, kao izraz pijeteta, priprema izložbe koja će biti postavljena u Centru za kulturu "Neboša Glogovac" Pančevo.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter