Izvor:
24.02.2018 u 13:33
0

AMSS: Umeren saobraćaj, na Horgošu teretnjaci 90 minuta!

U Srbiji je jutros umeren intezitet saobraćaja na putevima koji vode ka zimskim centrima, a zadržavanja za teretna vozila na graničnom prelzu Horgoš su oko 90 minuta, saopštio je AMS S.

Prema prognozi meteorologa, vozače danas na severu očekuje uglavnom suvo vreme, dok je u ostalim krajevima Srbije moguć slab sneg koji će usloviti mokre i klizave kolovoze.

Van gradova, na autoputevima i putevima I i II reda vozače očekuje dobra prohodnost, međutim usporen saobraćaj je moguć na putevima u planinskim predelima, a naročito u timočkoj i negotinskoj krajini gde vozače očekuju zimski uslovi za vožnju.

Magla smanjuje vidljivost na Zlatiboru, Kopaoniku i Crnom Vrhu, pri čemu je vidljivost ispod 100 m, što zahteva posebnu opreznost i prilagođenu vožnju.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter