Izvor:
20.03.2018 u 21:11
0

MINISTAR ANTIĆ: Podržavam mere za povećanje nataliteta u Srbiji!

Ministar rudarstva i energetike Srbije danas je izjavio da podržava mere za povećanje nataliteta u Srbiji.

"Snažno podržavam predložene državne mere koje imaju za cilj popravljanje demografske slike Srbije. Mi ne možemo da utičemo na odluku građana o zasnivanju roditeljstva i uvažavamo pravo na privatnost i izbor, ali imamo obavezu da jasno kažemo koliko je to značajno za Srbiju", rekao Antić.

Dodao je da finansijsku podršku majkama i porodici treba posmatrati, pre svega, kao poruku države i društva o važnosti rađanja dece.

"Zbog toga pozdravljam što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić preuzeo lidersku ulogu na promociji mera afirmativne populacione politike, što je od ogromne pomoći i ministarki Slavici Đukić-Dejanović, koja će biti zadužena da operativno realizuje te mere i stara se o njihovoj primeni", kazao je Antić.

On je ocenio da angažovanje Vučića predstavlja garant realizacije predloženih mera, što će se brzo i odraziti na "politiku" rađanja u Srbiji.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter