Izvor:
21.03.2018 u 20:29
0

RASIM LJAJIĆ: Prodaja Telenora dobar signal za investitore i nove investicije!

Prodajom Telenora sigurno će biti obezbeđene nove investicije u istraživanje i razvoj telekomunikacija u Srbiji, kao preduslov jačanja konkurentnosti, ocenio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

– Prodaja Telekoma pokazuje da je tržište telekomunikacija u Srbiji 'zrelo' jer se drugi put obavlja transakcija jednog istog telekomunikacionog operatora – kazao je Ljajić.

Dodao je da je to i dokaz da je Srbija atraktivna investiciona destinacija jer na tržište dolazi veliki investicioni fond koji zapošljava 150.000 radnika u 17 zemalja.

– To je dobra poruka i signal i za druge investitore – ocenio je Ljajić.

Norveška Telenor grupa je saopštila da je potpisala ugovor o prodaji svog poslovanja u regionu centralne i istočne Evrope sa PPF grupom po ceni od 2,8 milijardi evra. Transakcija uključuje mobilne operacije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter