Izvor:
29.03.2018 u 13:28
0

AMSS: Uslovi za vožnju povoljni, vikend donosi pojačan saobraćaj na putevima!

Na putevima u Srbiji uslovi za vožnju su povoljni, dok se tokom vikenda očekuje pojačan saobraćaj zbog predstojećih uskršnjih praznika kao i moguće duže zadržavanje na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima čeka se do 30 minuta.

Na izlaz iz Srbije kamioni čekaju na prelazu Horgoš 90 minuta, na Kelebiji 120 minuta, a na Batrovcima oko osam sati, što je posledica pojačane kontrole teretnih vozila koju granične službe Hrvatske sprovode na ulazu u njihovu zemlju.

Na brojnim deonicama u Srbiji u toku su radovi i potreban je dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter