Izvor:
01.04.2018 u 16:59
0

SNAŽNO NEVREME: Vetar čupao drveće u Kraljevu, Nova Varoš bez struje!

Jako nevreme praćeno snažnim vetrom protutnjalo je kroz Kraljevo i napravilo popriličnu materijalnu štetu. Nova Varoš bez struje.

Jako nevreme hara u regionu, a sinoć je stiglo i u Srbiju. Nakon što je nevreme napravilo haos u Bajinoj Bašti, jak vetar je protutnjao i Kraljevom.

Snažan vetar čupao je stabla iz zemlje, a šteta je pričinjena i na krovovima i reklamnim panoima.

"Sedeli smo u kafiću jer je bilo toplo i odjednom je samo počelo da duva kao ludo. Ljudi su odmah krenuli da skupljaju stvari i da se razilaze, a vetar je saginjao grane skoro do zemlje", kaže čitalac Alo!

Oluja je pogodila i Novu Varoš, te više od 2.000 potrošača nema struje.

Zbog kvarova na srednjenaponskim dalekovodima i iskidanoj niskonaponskoj mreži bez struje su žitelji Jasenova, Bele Reke, Radoinje, Rutoša, Akmačića, Bukovika, Ljepojevića, Štitkova, Trudova i Draglice.

Prvi čovek opštine Radosav Vasiljević kaže da je vetar doneo velike nedaće stanovnicima ove opštine, naručito u njenim ruralnim delovima.

Veliki deo naše opštine nema struju. Vetar je kidao drveće što je proizrokovalo kvarove na elektro mreži. Takođe, šteta je pretrpela firma Merser trejd sa Kokinog Broda, gde je pogon u kojem se nalazi sušara ostao bez dela krova. Za sada niko od građana nije se žalio da je imao štetu na domaćinstvu – kazao je Vasiljević

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter