Izvor:
02.04.2018 u 19:30
0

MIHAJLOVIĆ I AL DAHERI: Jačanje bilateralne saradnje u oblastima infrastrukture, saobraćaja i energetske efikasnosti bile su teme današnjeg sastanka!

Jačanje bilateralne saradnje u oblastima infrastrukture, saobraćaja i energetske efikasnosti bile su teme današnjeg sastanka potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović sa novim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji, Mubarakom al Daherijem.

"Srbija je politički stabilna zemlja, što je od izuzetnog značaja za priliv novih investicija. Sa UAE imamo odlične bilateralne odnose, ali verujem da ih možemo još više unaprediti, posebno u oblastima saobraćaja i infrastrukture, kao i u pogledu unapređenja energetske efikasnosti", rekla je Mihajlovićeva.

Ambasador Al Daheri je poručio da UAE žele da još više ojačaju saradnju sa Srbijom, te da je infrastruktura ključ ekonomskog razvoja svake zemlje.

"Ministarstvo koje vodite veoma je važno za ekonomski razvoj vaše zemlje. UAE i Srbija imaju dobre odnose, ali treba da nastavimo da se podržavamo, zarad političke i ekonomske stabilnosti", rekao je ambasador, a Mihajlovićeva prenela da će Ministarstvo pripremiti predlog projekata koje UAE mogu podržati.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter