Izvor:
03.04.2018 u 15:56
0

MIHAJLOVIĆ: Ova vlada zaista hoće da zaštiti žene!

Svaka javna ličnost, a naročito političar, mora da snosi posledice svoga rada, poručila je predsednica Kordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, a povodom optužbi za seksualnog uznemiravanje koje su radnice u opštini Brus iznele protiv predsednika te opštine Milutina Jeličića Jutke.

Mihajlovićeva je rekla da pismo koje su joj, prema navodima medija, poslale žrtve do nje nije stiglo, ali je rekla da je od pisma mnogo važnije da vidimo kako da zaštitimo žene u Srbiji. "Promenilo se dosta toga, imamo zakonske okvire i oni moraju na najbolji mogući način da se primenjuju. Ova vlada to zaista hoće", poručila je Mihajlovićeva.

Poručila je i da se mora prijaviti svaka vrsta nasilja, te da svako, a posebno javna ličnost, poput političara, mora ad snosi posledice za ono što čini radi.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter