Izvor:
31.07.2016 u 16:15
0

LETNJI PAKAO: Na granicama Srbije VIŠESATNA čekanja!

Na putevima u Srbiji saobraćaj je pojačan, na pojedinim deonicama je usporena vožnja zbog radova, a vozače očekuje i duže zadržavanje na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na pojedinim naplatnim stanicama što su Bubanj Potok, Stara Pazova, Sirig, Nais i Doljevac za naplatu putarine vozači jutros čekaju 10 do 15 minuta, dodaje AMSS.

Prema podacima Uprave granične Policije, trenutno se na terminalima za putnička vozila na prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju čeka oko 90, a na izlazu 60 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, s Hrvatskom, na ulazu u Srbiju čekanja su duga i višesatna, dok se na izlazu iz Srbije vozači zadržavaju oko 30 minuta.

Na graničnom prelazu Šid se na ulazu u Srbiju čeka se oko 120 minuta.

Od 30 do 40 minuta čeka se i na našim prelazima sa Makedonijom i graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom, dok se Crnom Gorom na prelazu Gostun čeka oko 90, a na Špiljanima oko 60 minuta.

Do 10. avgusta, od 07.00 17.00, na delu autoputa E-75 od petlje Dobanovci do petlje Ikarbus u oba smera, odvijaće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na auto-putu.

Beta
Foto: YouTube Printscreen/RSE Balkan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter