Izvor:
15.04.2018 u 23:27
0

AMSS: Upozorenje zbog pojačanog vetra!

Vozače večeras očekuje suvo, ali oblačno vreme koje utiče na smanjenu vidljivost i zahteva više opreza za volanom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Dodatni oprez savetuje se na svim prilaznim putevima većim gradskim sredinama, najviše Beogradu, jer kraj nedelje donosi i veći broj vozila na putevima širom zemlje.

AMS upozorava i na pojačan vetar i na jače bočne udare na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, koji u vožnji mogu biti opasni.

Zato se preporučuje da vozači smanje brzinu pri prelasku mostova i nadvožnjaka gde je strujanje vazduha najveće, a udari vetra najjači.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, zadržavanja su do 30 minuta.

Na prelazu Batrovci, na izlazu teretna vozila čekaju 120 minuta, na prelazu Horgoš 90 minuta, dok je na Jameni obustava saobraćaja za sva vozila zbog kvara na skeli.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter