Izvor:
01.08.2016 u 23:52
0

JAKO NEVREME POGODILO SRBIJU: Pojedini delovi ostali bez struje!

Jako nevreme, praćeno olujnim vetrom, a u pojedinim delovima i gradom, pogodilo je danas zapadne i južne delove Srbije. Nevreme je zahvatilo Užice, Požegu, Novu Varoš, Prijepolje i Novi Pazar, javili su mediji.

U užičkom kraju od 16 casova pada kiša praćena jakim vetrom i grmljavinom, a u pojedinim delovima grada nakratko je nestala struja. Na podrucju opštine Požega za nepuna dva sata palo je od 18 do 32 litra kiše po kvadratnom metru. Grad je padao u okolini Novog Pazara. Obilne padavine otežale su saobraćaj u Prijepolju, gde su ulicama tekli potoci vode.

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da su u toku poslepodneva, uveče i tokom noći moguće lokalne nepogode sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter