Izvor:
24.04.2018 u 13:03
0

AMSS: Oprezno za volanom, ako krećete preko granice izbegavajte Horgoš!

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje toplo vreme, a u višim predelima su mogući pljuskovi, pa je povećana opasnost od odrona, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Prema podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila dužih od 30 minuta. Teretna vozila na Horgošu i Kelebiji čekaju oko četiri sata, dok je vreme čekanja na Batrovcima tri sata.

Na ulazu i izlazu iz Mađarske moguće je, međutim, formiranje kolona i duže čekanje na Horgošu, pa se preporučuje da vozači koriste druge prelaze.

Na brojnim deonicama na putevima u Srbiji u toku su radovi, pa je na tim mestima potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, upozorio je AMSS.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter