Izvor:
27.04.2018 u 18:36
0

STANJE NA PUTEVIMA: Pojačan intenzitet saobraćaja već tokom popodneva!

Zbog predstojećeg vikenda i prvomajskih praznika na gotovo svim putevima u Srbiji očekuje se veći broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja koji će biti primetan već u prvim popodnevnim satima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Pored auto-puta koji će sigurno biti najopterećeniji, više vozila očekuje se i na putevima koji vode ka mestima na kojima se provode prvomajski praznici – jezera, banje i planine.

Budući da ima i onih koji planiraju putovanja svojim vozilima i van naše zemlje, u pojedinim delovima može doći do nešto dužih zadržavanja na graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bosnom i Crnom Gorom, piše u saopštenju.

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja su do 30 minuta.

Zadržavanja na teretnim teminalima ima samo na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Batrovci" ka Hrvatskoj koja su oko tri sata.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter