Izvor:
04.08.2016 u 20:01
0

NEMOJTE DA SE UPLAŠITE: Sutra u podne će se oglasiti sirene za uzbunu!

Povodom obeležavanja Dana sećanja na stradanje i progon Srba, sutra u podne oglasiće se sirene na teritoriji Beograda, saopštili su iz Uprave za vanredne situacije Grada Beograda.

Akcija će se sprovesti u saradnji sa gradskim opštinama, poverenicima civilne zaštite, privrednim društvima i drugim pravnim licima na čijim se objektima nalaze sirene za javno uzbunjivanje. Emitovaće se jednoličan zvuk za prestanak opasnosti, u trajanju od 60 sekundi.

Dan sećanja na stradanje i progon Srba obeležava se povodom odavanja počasti tragično stradalom srpskom narodu u akciji hrvatske vojske "Oluja".

Tanjug
Foto: Facebook/Skupština grada Beograda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter