Izvor:
05.08.2016 u 13:50
0

ZA VIKEND OSVEŽENJE: Danas PAKLENO toplo! (VIDEO)

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab i umeren, u Podunavlju i Banatu povremeno jak, jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura biće od 14 do 22, na jugu Banata do 25, a najviša od 32 do 36 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U toku noći na severozapadu Vojvodine, uz lokalni razvoj oblačnosti, doći će do kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar umeren, sredinom dana povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 22, najviša oko 34 stepena.

Prema prognozi vremena za sedam dana, u subotu i nedelju će biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom. U subotu po podne, uveče i u toku noći ka nedelji lokalno se ocekuju obilne padavine (30mm za 12h), a moguće

su i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom i olujnim vetrom, uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima Srbije.

U ponedeljak na severozapadu postepeno razvedravanje, u ostalim krajevima još ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak.

Od utorka pretežno sunčano i toplije sa ređom pojavom popodnevnih kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, uglavnom u planinskim predelima.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter