Izvor:
07.05.2018 u 13:51
0

AMSS: Vozači oprezno za volanom, prilagodite brzinu zbog najavljenih pljuskova!

Period promenljivih vremenskih prilika se nastavlja, a vozače će danas, prema najavama meteorologa, u pojedinim krajevima Srbije pratiti pljuskovi sa grmljavinom, zbog kojih će kolovozi povremeno biti mokri, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Česte promene vremena karakteristične su za period u kojem se nalazimo, a vozačima savetujemo da budu oprezniji za volanom, i da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu.

Još jedna opasnost koja može ugroziti bezbednu vožnju, jesu i odroni, a najčešći su na putevima duž stenskih useka i klisura, ali i u planinskim predelima.

Početak radne nedelje donosi osetno pojačanje saobraćaja na putevima koji vode ka većim gradovima, ali i na svim ostalim frekventnijim putnim pravcima.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter