Izvor:
11.05.2018 u 20:19
0

POKAZALI VELIKU SNAGU, ODLUČNOST I ODGOVORNOST: Stefanović uručio patrolna vozila policiji na aerodromu!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je Stanicu granične policije Beograd na Aerodromu "Nikola Tesla", gde je policijskim službenicima uručio nova patrolna vozila.

– Stanica granične policije na beogradskom aerodromu svakako je jedna od najopterećenijih stanica u našoj zemlji. Policija se ovde redovno susreće sa različitim faktorima rizika i mogu da kažem da su se naši ljudi izuzetno dobro snašli. Oni, u saradnji sa drugim službama bezbednosti, veoma efikasno rešavaju probleme, poput pokušaja ilegalnog prelaska naše granice i pokušaja prelaska sa falsifikovanim dokumentima – rekao je Stefanović.

Ministar je podsetio i da su pripadnici granične policije u prethodnim godinama, kada su migratorni pritisci na Srbiju bili izuzetno veliki, pokazali veliku snagu, obučenost i odgovornost.

– Hoću da pohvalim njihov rad u prethodnom periodu, ali i njihovu želju da u narednim godinama koriste znanja koja su stekli u saradnji sa stranim partnerima. Naš zadatak je da nastavimo da ulažemo u policiju i mi ćemo, kao što smo u prethodnom periodu kupili nova vozila i nove uniforme, nastaviti sa daljim ulaganjem u opremu. Uz znanje, koje policajci poseduju, to je najbolji način da budemo za korak ispred onih koji žele da zloupotrebe naše zakone – poručio je Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter