Izvor:
13.05.2018 u 16:39
0

ZAVRŠENI RADOVI: Vučić obišao Institut za onkologiju!

Radovi na izgradnji i opremanju novog objekta Instituta za onkologiju i radiologiju – Onkologija 2 su završeni i prvi pacijenti će uskoro biti primljeni, a Institut je obišao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom i direktorom Instituta Radanom Džodićem, obišao novi objekat, opremljene prostorije i informisao se o novim aparatima za zračenje, smeštenim u zgradi na koju se dugo čekalo.

Za institut su nabavljena tri najsavremenija linearna akceleratora, jedan CT simulator, kao i prateća radioterapijska oprema, a izvršeni su građevinski radovi na objektu koji obuhvataju 1.200 novoizgrađenih kvadratnih metara, a ukupno 2.000 kvadrata adaptiranog prostora.

Vrednost investicije je 8,9 miliona – ukupna vrednost opreme je oko 6,4 miliona evra, a građevinskih radova oko 2,4 miliona evra.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter