Izvor:
10.08.2016 u 20:25
0

NISMO NI SVESNI ŠTA IMAMO: Poljaci nam otkrivaju SRBIJU – ZEMLJU OBOJENU ŽIVOTOM (VIDEO)

Oni se zovu Malvina i Mihal Kolatek, dolaze iz Poljske i rešeni su da nam otkriju kakva se blaga kriju na svega nekoliko sati vožnje od naših udobnih domova.

Negde na Internetu su pronašli članak "37 razloga zbog kojih NE TREBA da obiđete Srbiju" obogaćen fotografijama koje oduzimaju dah i taj tekst ih je apsolutno oduševio.

Da li je to stvarno Srbija? Da li tamo zaista tako lepo – upitali su se i shvatili da ne znaju mnogo toga o našoh zemlji.

Tada smo shvatili da moramo da posetimo Srbiju kako bismo otkrili da li će nas još više impresionirati – pišu ovo dvoje Poljaka na sajtu za postavljanje video snimaka Vimeo.

U celosti prenosimo njihove reči:

Tokom tih četrnaest dana preselili smo se u drugačiji svet. Svet u kome glavnu ulogu igraju ljudi koje smo sretali na svakom koraku dok smo radili na snimanju. Dali su nam nešto zaista dragoceno, deficitni produkt u sadašnjosti – dozu iskrenih, pravih osećanja. Otvorili su svoja topla srca, ne očekujući ništa zauzvrat. Jedno je sigurno što se tiče ove zemlje. Ne možete poreći autentičnost Srbije i nadamo se da će tako ostati što je duže moguće.

Projekat "Srbija – Zemlja obojena životom" jeste video koji je snimljen koristeći nekoliko različitih kinematografskih tehnologija. Radili smo punim srcima, od svitanja do sumraka, znojeći se, pomerajući granice naših slabosti, učeći se istovremeno i strpljenju i smernosti.

I eto nas, Srbija viđena našim očima. Zemlja obojena životom.

Pogledajte savršen prikaz naše zemlje koji su uradili Poljaci. Čini se da nismo ni svesni šta imamo.

HappyTv.rs
Foto: Vimeo Printscreen/Happiness Mode

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter