Izvor:
12.06.2018 u 01:21
0

KRUŠEVAC DOBIJA VAZDUŠNU LUKU: Osposobljavanje za vazdušni saobraćaj!

V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević i v.d. direktora JP "Aerodrom Rosulje" u Kruševcu Dragana Pavlović potpisali su Protokol o saradnji u okviru kojeg će beogradski aerodrom pomoći kruševačkom aerodromu u osposobljavanju za vazdušni saobraćaj.

Kako je u saopštenju navedeno, cilj protokola je unapređenje saradnje između dva aerodroma, kojim je Aerodrom Nikola Tesla potvrdio opredeljenost da pruži Aerodromu Rosulje potrebnu podršku i da aktivno učestvuje u obezbeđivanju propisanih uslova za njegovo osposobljavanje za vazdušni saobraćaj.

Vlaisavljević je rekao da je regionalna saradnja i razvoja erodroma u okruženju u zajedničkom interesu jer samo regionalna povezanost omogućiće da uspešno odgovorimo na sve eventualne izazove.

On je naveo da Protokol predviđa i formiranje zajedničkog stručnog tima, koji će se baviti stručnim aspektima saradnje, poput izrade analiza i savetovanja, tehničkih rešenja i projekata i slično.

Takođe, stručni tim će učestvovati u izradi predloga Studije razvoja aerodoma "Rosulje" koja će obuhvatiti predlog i način implementacije optimalnog modela održivog razvoja Aerodroma Rosulje.

Kurir.rs
Foto: Youtube-printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter