Izvor:
06.07.2018 u 10:33
0

DAČIĆ: Dolazak pape od državnog i nacionalnog interesa za Srbiju!

U dokumenti se navodi da je papa prihvatio poziv Nikolića i da je predloženi termin posete bio 21. i 22. maj 2016. godine.

''Međutim, Nikolić se konsultovao sa Srpskom pravoslavnom crkvom posle čega je poseta papi otkazana. To je veoma loše i štetno, jer se mi igramo sa našim nacionalnim interesima. Uvažavam sve razloge naše crkve, ali dolazak pape je u našem interesu'', podvukao je Dačić.

On je istakao da je neophodno da se naši zvaničnici sreću sa poglavarom katoličke crkve.

''Haradinaj, Tači i ostali idu kod pape na svakih nekoliko meseci i traže priznanje Kosova, a mi odbijamo da papa dođe ovde i da se zajedno borimo za naše interese'', kazao je Dačić.

tanjug.rs
Foto: mfa.gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter