Izvor:
08.07.2018 u 12:23
0

SRBIJA JE DEMOKRATSKO DRUŠTVO: Opet bih navijao za Rusiju, to je moje pravo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, komentarišući utakmicu Rusija-Hrvatska, da svako u Srbiji ima pravo da navija za koga želi, da je on lično navijao za Rusiju, kao što bi i uvek da se sretnu ta dva tima, dodavši da ne vidi razlog zašto bi navijao za protivnike Rusije.

– Gledao sam utakmicu, drugo poluvreme i produžetke, navijao sam za Rusiju. Pošto su me neki kritikovali … to je moje pravo. Srbija je demokartsko društvo u kojem svako može da navija za koga želi – rekao je Vučić novinarima posle obilaska fabriek Teleoptik.

Kaže da je i pre utamice rekao da Hrvatska ima bolji tim, ali da ne vidi razlog zbog čega bi navijao za protivnike Rusije.

– Ni ja nisam fasciniran mnogo čime. Nisam oduševljen Tompsonovim pesmama. I hiljadu puta da bude takva utakmica navijao bih za Rusiju. Pa neka se nerviraju oni koji žele da se dodvore nekima na Zapadu – kaže Vučić.

Hrvatska je pobedila juče Rusiju posle izvođenja jedanaesteraca i plasirala se u polufinale Mundijala, a utkamicu je pratila i hravatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, a kako navode mediji, posle utakmice slavilo se uz Tompsonove pesme.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter