Izvor:
16.07.2018 u 17:01
0

AUTO-MOTO SAVEZ: Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima i rampi Stara Pazova!

Usporena vožnja i veći broj vozila na putevima širom naše zemlje obeležavaju i ovo veče, a pojačan saobraćaj se odražava i na granične prelaze i naplatne stanice, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema najnovijim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnoj stanici Stara Pazova u smeru ka Beogradu vozila se zadržavaju oko 30 minuta, a na ostalim nema zadržavanja.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u zemlju iz pravca Hrvatske, putnička vozila čekaju oko jedan sat, koliko se čeka i na Gostunu i Špiljanima na izlazu, na granici sa Crnom Gorom.

Na ostalim prelazima nema čekanja, ali AMS S podseća da je vreme zadržavanja često promenljivo, najviše na frekventnim prelazima kao što su Horgoš, Preševo i Gradina.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Nethr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter