parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MINISTAR STEFANOVIĆ U KRALJEVU: "Svako ko se bavi kriminalom mora da strahuje od zakona"!

 

 

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je Policijsku upravu u Kraljevu i poručio da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastaviti neumorno da rade kako se nijedan kriminalac u Srbiji ne bi osećao sigurno.

- Stanje bezbednosti na teritoriji Policijske uprave u Kraljevu je zadovoljavajuće, beležimo i zaista visoku stopu rasvetljenosti krivičnih dela, ali što je naročito važno i jedan trend njihovog smanjenja - rekao je Stefanović.

 On je naveo da je razgovarao sa pripadnicima svih organizacionih jedinica MUP-a u Kraljevu o tome šta su njihovi svakodnevni problemi, šta su dobri aspekti u njihovom radu i šta je to što može da se unapredi. 

- Kao ministar očekujem od njih da pokažu maksimalnu korektnost prema građanima i da usluge koje MUP pruža budu kvalitetne i najbrže moguće i, naravno, da svakog dana rade na povećanju bezbednosti građana Kraljeva - rekao je Stefanović.

 


Ministar je istakao i da je jedan od ciljeva Ministarstva nastavak opremanja svih pripadnika MUP-a sa novim uniformama, opremom i svim onim što pomaže njihovom efikasnijem radu.

U razgovoru sa gradonačelnikom Kraljeva Goranom Terzićem, on je pohvalio dobru saradnju lokalne samouprave i policijske uprave koja doprinosi većoj bezbednosti građana.

- Očekujem da Policijska uprava u Kraljevu nastavi sa ovako dobrim radom i da svakodnevno nalazite nove načine u suprotstavljanju kriminalu, jer ne želim da se bilo koji kriminalac u Srbiji oseća sigurno. Svako ko se bavi kriminalom mora da strahuje od zakona - poručio je Stefanović, koji je obišao i Policijsku stanicu Vrnjačka Banja.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost