Izvor:
20.08.2016 u 20:27
0

NEVEROVATNO: Evo koja ŽENA sad opseda MARJANOVIĆE!

Zoran Marjanović je, saznaje happytv.rs, podneo prijavu protiv Rade V. koja mu danima piše poruke i šalje svoje fotografije, pozivajući ga da se bliže upoznaju.

Posle Rade Matić čija je prepiska sa Zoranom Marjanovićem, suprugom pokojne pevačice Jelene šokirala javnost, očito se na udovca namerila još jedna.

Policija je u predstavki zavela kao Rada V, jer se ona tako predstavila Zoranu Marjanoviću i pokušava na sve načine da mu se približi.

Zoran je ubeđen da je u pitanju ista zena, medicinska sestra iz Beča, što je i rekao policiji. Ovog puta nije naseo na poruke, kao prošli put, kad je javnosti predstavljen kao neko ko glumi ožalošćenost, a spreman je da bude sa drugom ženom, nepuna dva meseca posle ubistva njegove supruge Jelene, marta ove godine, na nasipu u Borci.

Ostaje da vidimo hoće li policija otkriti javnosti ko je Rada V.

HappyTv.rs
Foto: Printscreen/YouTube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter