Izvor:
21.08.2016 u 00:21
0

MUŽ POKOJNE PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Išao sam da ga pitam, zna li ko mi je ubio ženu?

Slomljen monstruoznim zločinom nad voljenom suprugom, Zoran Marjanović, i sam je više puta pokušavao da dobije odgovore na pitanje: ko je ubio Jelenu.

Kad se jednog dana vratio iz igraonice, sa ćerkom Janom, roditelji su mu rekli da ga je tražio neki stariji čovek, sa Miljakovca, koji mu je na parčetu papira napisao svoj broj telefona i adresu, uz napomenu, da on zna ko je ubica.

Zoran Marjanović je pričao prijateljima kasnije, da se brzo uputio u beogradsko naselje Miljakovac, pokucao je na vrata starca, s namerom da ga upita: zna li ko je ubio njegovu ženu.

Posle kraćeg razgovora, međutim, Zoran je shvatio, da ovaj čovek nije upućen u ubistvo njegove supruge, već je počeo da mu govori o položaju zvezda i energija, zbog čega su se brzo razišli, a Marjanović je i ovo prijavio policiji, kako bi sve bilo zabeležno u svesku inpetroa koji rade na slučaju.

happytv.
foto arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter