Izvor:
31.07.2018 u 16:16
0

POJAČANE MERE NADZORA: Carinici kod putnika pronalaze drogu u donjem vešu, džepovima pantalona, prtljagu, kutijama cigareta..!

Na graničnom prelazu Gradina kod državljanina Turske carinici su pronašli u kutiji cigareta PVC kesica sa nešto manje od tri grama marihuane.

Dan ranije u vozilu holandskih registarskih oznaka 25-godišnji vozač, državljanin Holandije, rekao je da nema ništa da prijavi, ali su pojačanim merama nadzora putnika, a u saradnji s policijom, carinici u donjem vešu pronašli oko 20 grama hašiša, kao i deset tableta ekstazija.

Na istom graničnom prelazu, 29. jula hašiš je pronađen kod francuskog državljanina turskog porekla koji je putovao automobilom francuskih registarskih oznaka

Putnik je na turskom jeziku upitan da li ima nešto da prijavi, na šta je odgovorio da nema ništa, a carinici, koji su posumnjali u njegovu izjavu, odlučili su se za detaljan pregled automobila, lica i prtljaga i u donjem vešu vozača pronašli su oko osam grama hašiša u PVC kesici.

Sličan prekršaj dogodio se i dan ranije, 28. jula, kada je na istom graničnom prelazu u putnoj torbi državljanina Turske, u džepu farmerki, pronađen jedan paket obmotan folijom u kome se nalazilo skoro 16 grama marihuane.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter