Izvor:
01.08.2018 u 09:20
0

HAOS U NOVOM SADU: Popio otrov pred sudom, polio se benzinom, pretio da će se zapaliti!

Muškarac star 50 godina danas oko 10 časova popio je, kako se pretpostavlja, otrov ispred zgrade novosadskog suda i polio se benzinom u nameri da se zapali, a sprečili su ga policajci i obezbeđenje suda.

Pregovori sa za sada nepoznatim muškarcem trajali su kratko i zahvaljujući brzoj reakciji policije sprečena je veća nesreća.

U Hitnoj pomoći kažu da je cinovnik ovog incidenta u svesnom i stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar radi dalje dijagnostike.

– Za sada ne znamo šta je popio, ali smo dobili informaciju na terenu da je definitivno nešto progutao, pa je radi predostrožnosti radi zadržan u bolnici radi opservacije. Bio je poliven benzinom, ali je na sreću sprečen u nameri da se zapali. Inače, trenutno je dobrog opšteg stanja, ali se nalazi pod budnim okom lekara zato što ne znamo šta je popio – rečeno je u Hitnoj pomoći.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter