Izvor:
01.08.2018 u 18:33
0

POLIO SE BENZINOM ISPRED SUDA, OTKRIVENO I ZAŠTO: Evo šta se krije iza dramatične scene u Novom Sadu!

Stevan T. (50) iz Mokrina pokušao je danas prepodne da se otruje i zapali ispred zgrade novosadskog suda, ali je u toj nameri sprečen munjevitom akcijom policije i pripadnika obezbeđenja te institucije.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stevan se polio benzinom iz plastične flaše od dva litra, izvadio je upaljač i držao ga u jednoj ruci, a u drugoj ruci je držao flašu pesticida ''Total'' te se uputio u zgradu suda uz pretnje da će popiti otrov i da će se zapaliti.

– Pripadnici sudskog obezbeđenja su odmah reagovali, pozvali policiju i počeli pregovore sa Stevanom koji im je kao razlog za njegove namere naveo da je nezadovoljan radom javnog beležnika. Policija je stigla brzo i nastavila pregovore sa Stevanom, a energičnom i profesionalnom intervencijom jednog policajca sprečena je velika nesreća – rečeno je u Višem sudu u Novom Sadu.

Policajac je iskoristio trenutak Stevanove nepažnje i oduzeo mu upaljač, a zatim je savladan i predat lekarima službe Hitne pomoći. U Hitnoj pomoći kažu da je vinovnik ovog incidenta u svesnom i stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine radi dalje dijagnostike.

– Pacijent se samoinicijativno polio benzinom i pokušao da popije pesticid. Primenjene su sve potrebne dijagnostičke mere i pacijent je svestan, komunikativan i van životne opasnosti – rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako nezvanično saznajemo, Stevan T. ima problem sa kućom koju je pre izvesnog vremena kupio u Mokrinu.

Naime, Stevanu je osporena verodostojnost dokumentacije o toj nekretnini te se zbog toga čitav slučaj našao pred sudom, a postupak se odužio.

Izvor: Kurir
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter