Izvor:
02.08.2018 u 08:45
0

NESTAO KUPAČ: Mladić bio na kupalištu s društvom, skočio u vodu i više se nije pojavio!

Svi napori, pokušaji njegovih drugara da ga nađu i po pomrčini izvuku na površinu nisu dali rezultata.

Na kupalištu Mušvete kod Čajetine noćas je nestao 33-godišnji muškarac, a svi napori spasilaca i vatrogasaca, mladićevih drugara, da ga nađu tokom noći nisu dali rezultata. Očekuje se dolazak ronilaca.

Po prvim nezvaničnim informacijama, na kupalištu koje je letos zbog loših vremenskih uslova zatvoreno, sinoć je bila grupa od sedam – osam momaka koji su se družili, navodno i kupali, a mladić koji je nestao u jednom trenutku skočio je u vodu koja je na tom mestu duboka oko 2,5 metra i nije se pojavio na površini.

Svi napori, pokušaji njegovih drugara da ga nađu i po pomrčini izvuku na površinu nisu dali rezultata, pa su oni ubrzo pozvali policiju, stigla je patrola, ubrzo su na mesto stigli i vatrogasci spasioci, ali ni oni nisu mogli da nađu nestalog mladića…

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter