Izvor:
06.08.2018 u 11:55
0

POLICIJA UHAPSILA DILERE NEDALEKO OD CENTRA GRADA: Odmah nakon “transakcije” stavljene im lisice!

Policija je uhapsila I. S. (46) i N. S. (27) iz Niša neposredno nakon što su, kako se sumnja, na ulici nedaleko od centra grada prodali četiri paketića heroina trojici mladića.

– Postoje osnovi sumnje da su njih dvojica i u prethodnom periodu prodavali heroin na području Niša. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, I. S. i N. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopštila je niška policjia.

Po nalogu tužilaštva, protiv tridesetdevetogodišnjeg, tridesetdvogodišnjeg i dvadesetsedmogodišnjeg muškarca, za koje se sumnja da su kupili narkotike, podneta je krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter