Izvor:
09.08.2018 u 08:45
0

Priznali krivicu, pa proterani iz Srbije: Šest od 13 hrvatskih huligana se nagodilo sa Tužilaštvom!

Šest od 13 hrvatskih navijača "Torcide" nagodilo se sa Tužilaštvom i priznalo krivicu kako bi mogli da izađu na uslovnu slobodu.

Sporazum o priznanju krivičnog dela između šestorice okrivljenih i Drugog odnosnog tužilaštva u Beogradu, potvrdio je sud i oni su već proterani iz Srbije.

Portparol Drugog osnovnog suda Irina Kovacević rekla je Tanjugu da je sud potvrdio sporazum prema kojem su okrvljeni osuđeni na kazne od šest meseci zatvora sa rokom provere od dve godine i meru priterivanja stranaca iz zemlje od tri godine.

Ona je navela da je sporazum zaključen u utorak i da su okrivljeni već proterani iz Srbije.

Podsetimo, navijači su uhapšeni zbog divljanja na benzinskoj stanici u Vrčinu. Oni su, između ostalog, krali srpske kobasice i pisali su ustaške grafite.

Šteta koju su naneli iznosi oko 200.000 dinara.

U pritvoru u Okružnom zatvoru u Beogradu nalazi se 13 navijača, dok je njih 14 u KPZ Padinska skela.

tanjug.rs
Foto: arhiva, rts/printecreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter