Izvor:
09.08.2018 u 17:29
0

HOROR U VLASOTINCU: Mesecima najavljivala samoubistvo, a onda je sinoć otišla u vinograd…!

Četrdesetdvogodišnja D. S. iz Vlasotinca izvršila je samoubistvo pištoljem u porodičnom vinogradu na lokaciji Beli kamen iznad sela Boljare, a komšije rekle da je, navodno, imala loš bračni odnos.

Samoubistvo je, kako nam je kazano, izvršeno juče u poslepodnevnim satima, a leš je pronađen noćas, javlja Jugmedia.

Ona je ovaj čin mesecima najavljivala, ali mi nismo verovali da će nešto učiniti sa sobom. Govorila je – Ja ću da odem“, priča jedna meštanka Vlasotinca.

D. S. je radila u tekstilnoj fabrici „Manifaktura europea“, iza sebe je ostavila supruga i dva sina, imala je, komentarišu, sve uslove da bude srećna, ali, izgleda da nije bila.

Ubila se iz novog pištolja „zastavom 765“, prvi put upotrebljenog, koji nije bio u posedu njene porodice, što navodi na zaključak da je pištolj kupljen.

Nepoznato je da li je ova nesrećna žena, za koju kažu da je navodno maltretirana, nasilnika prijavljivala policija, ali u malom mestu se spekuliše da je, navodno, pre toga pokušala sutomobilom da sleti na lokalno groblje

Uviđaj je u toku.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter