Izvor:
25.08.2016 u 00:44
0

DA SRCE PREPUKNE: Evo šta će pisati na na SPOMENIKU ubijene JELENE MARJANOVIĆ!

Stihovi Saše Miloševića biće uklesani na spomenik ubijenoj pevačici Granda Jeleni Marjanović.

Pesma "Zagrli je, Bože" Saše Miloševića biće uklesana na nadgrobni spomenik Jelene Marjanović, najavio je suprug ubijene pevačice Granda Zoran.

Reč je o pesmi koju je napisao Saša Milošević, sa kojim smo radili pesme “Zlatnik”, “Bato, bre”, “Digni me, pao sam”… Jeca mu je svojevremeno tražila da za nju napiše stihove jer joj se sviđao njegov stil pisanja, ali on je govorio da za nju sprema nešto posebno – naveo je Zoran.

Kako je dodao, nakon tragedile Saša je napisao pesmu koju je posvetio njemu i Jeleni.

Naziv pesme je “Zagrli je, Bože”. Jeca je oduvek volela balade i stalno se vezivala za neke tužne pesme kao da je predosećala šta će joj se desiti – istakao je Zoran, prenosi "Telegraf".

Na spomeniku će biti urezani stihovi: “Taman smo, taman disali isto… Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože…”.

Izvor:Alo
Foto: YouTube Printscreen/Jeca VIPPER

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter