Izvor:
21.08.2018 u 11:04
0

NESREĆA U NIŠU: Preticao na skuteru pa se zakucao u automobil!

U saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko 9.30 sati teže je povređen vozač skutera M.M.(27) koji je zbog zadobijenih povreda zadržan na odeljenju Klinike za neurohirurgiju. Udes se dogodio na Bulevaru 12. februar u Nišu.

On je očigledno negde žurio tako da je preticao jedno po jedno vozilo, a onda je izgubio kontrolu i "zakucao" po sredini jednog putničkog vozila koje je za taj deo kolovoza išlo sporije od očekivanog – saznajemo na licu mesta.

U Kliničkom centru kažu da nije životno ugrožen, ali da ima krvarenja.

On ima lakšu povredu mozga i slomio je ključnu kost. Biće zadržan nekoliko dana na klinici radi praćenja zdravstvenog stanja – rekli su nam na Klinici za neurohirurgiju.

Policija je odmah stigla na mesto udesa kao i Hitna pomoć koja je prevezla povređenog do Urgentnog centra.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter