Izvor:
26.08.2016 u 14:47
0

OPSADA ZGRADE NA NOVOM BEOGRADU SE NASTAVLJA: Pucač na višim spratovima?

Kako pišu beogradski mediji, policija i dalje traga za muškarcem koji je sinoć nasumično pucao u automobile u Novom Beogradu, a novost je da je policija napravila opsadu zgrade u ulici Jurija Gagarina 241.

Jake policijske snage opkolile su soliter u kojem se sumnja da se nalazi napadač. Policajci su raspoređeni oko zgrade, ali se ipak najveći deo njih nalazi unutra, a nove patrole stalno pristižu.

Stanarima je, za sada, dozvoljeno da ulaze i izlaze iz zgrade. Policija je blokirala ulaz u zgradu, a deo policajaca je ušao unutra sa opremom za probijanje vrata.

Stanari zgrade su videli napadača kada je ulazio, a jedna stanarka je policiji ustupila sigurnosni snimak.Policija je na osnovu ovog snimka napravila foto-robota, ali niko od stanara i dalje nije uspeo da identifikuje muškarca.

Jedino što je poznato jeste da napadač ima oko 30 godina, da je proćelav i da je nosio naočare za sunce.Pretpostavlja se da se napadač nalazi na višim spratovima solitera.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter