Izvor:
29.08.2016 u 03:18
0

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog iz bloka 45

Više tužilastvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Saše Stojanovića (44), koji je tokom pokušaja bega iz solitera u bloku 45 uhapšen pod sumnjom da je prethodne večeri na Novom Beogradu pucao iz automatskog oružja, kao i protiv njegovog pomagača, i predložilo da im se odredi pritvor.

Stojanović se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a drugi osumnjičeni za pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, rekla je večeras Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se Stojanoviću odredi pritvor po svim osnovima – zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivicno delo i zbog uznemirenja javnosti, navela je Sekulić.

Za njegovog pomagača u skrivanju od policije predlozen je pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio delo.

Odluku o pritvoru doneće sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Stojanović je 25. avgusta, nakon pucnjave pobegao u soliter u ulici Jurija Gagarina 241, a policija ga je čekala u opsadi 18 sati, pa se povukla.

Na licu mesta ostali su policajci u civilu koji su ga prilikom pokušaja bekstva uhapsili kod solitera.

Tanjug
Foto: Twitter/BeenVerified.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter