Izvor:
04.10.2018 u 14:28
0

INCIDENT U AMBULANTI U NIŠU: Pacijentkinja udarila šamar doktorki, besna što je još ne proziva!

Protiv Nišlijke A. B. (30) biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog nasilničkog ponašanja jer je 1. oktobra udarila šamar doktorki J. M. (44).

Inicdent se desio u u zdravstvenoj ambulanti “Duško Radović” u Ulici Generala Milojka Lešjanina, u Nišu, u ponedeljak oko 12.20 časova, nakon što je, kako se nezvanično saznaje, A. B. više puta ulazila u ordinaciju doktorke iako nije bila prozivana.

Doktorka je zamolila da sačeka svoj red i da uđe nakon što bude prozvana, nakon čega joj je A. B. uzvratila psovkama i pretnjama.

Nakon što je doktorka izašla iz ordinacije i krenula da pozove policiju kako bi prijavila pretnje, A. B. joj je prišla i udarila joj šamar tako da su joj pale naočare sa lica.

O incidentu je obaveštena policija i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu a protiv A. B. će prijava za nasilničko ponašanje biti podneta u redovnom postupku.

Izvor: Blic.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter