Izvor:
02.09.2016 u 13:13
0

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SRCU BEOGRADA: Mladić prevežen na REANIMACIJU sa VIŠE TEŠKIH POVREDA!

U saobraćajnoj nesreći na starom železničkom mostu noćas je teško povređen pešak, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila u 02.40, a muškarac star oko 22 godine je sa više teških povreda prevežen na reanimaciju Urgentnog centra.

U 22.41 dogodio se sudar tramvaja i automobila u Bulevaru vojvode Mišića kod broja 15, kada je lakše povređena jedna muška osoba.

Hitna pomoć protekle noći imala je 115 intervencija od čega 14 na javnom mestu, rekla je Macura.

Od hroničnih bolesnika pomoć su tražili najviše srčani bolesnici sa bolom u gurdima i hipertoničari. Tokom jučerašnjeg dana ekipe Hitne pomoći intervenisale su 142 puta, od 49 puta na javnom mestu, a dogodila su se četiri udesa, dodala je Macura.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter