Izvor:
06.10.2018 u 09:06
0

SUD IM ODREDIO PRITVOR ZBOG ZLOUPOTREBE SLUŽBENOG POLOŽAJA: Policajci raspisali poteru za vozilom pa nameravali od vlasnika da uzmu novac!

Viši sud u Beogradu odredio je kasno noćas pritvor do 30 dana dvojici policijaca sa Palilule Z. R. (43) i A. P. (22), koji se sumnjiče da su zloupotrebom službenog položaja raspisali neosnovanu poteru za jednim vozilom "audi A7" u nameri da od vlasnika traže 6.000 evra da ukinuli poteru i vratili mu automobil.

Sumnja se da su policajaci to učinili na nagovor N. N. (34), kojoj je takođe određen pritvor, kao i D.S. koji je u bekstvu.

Sudija za prethodni postupak Odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je prema Z.R. I A.P. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli da utiču na svedoke, kao i jer bi u kratkom vremenskom periodu mogli da ponove krivično delo, rekla je portparol suda Bojana Stanković.

Prema N.N. pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnoti koje ukazuju da bi mogla da utiče na svedoke, a prema D.S. zbog ovog razloga kao i zbog opasnosti od bekstva.

Na ovo rešenje oni imaju pravo žalbe krivičnom vanraspravnom veću suda u roku od tri dana. Policija je juče saopštila da se sumnja da su Z. R, i A. P. krivično delo počinili po nagovoru osumnjičene N. N. (34), koja se tereti za podstrekavanje policijskih službenika na izvršenje krivičnog dela zloupotreba službenog položaja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter