Izvor:
02.09.2016 u 16:21
0

UHAPŠENI ALEKSINAČKI BANDITI: Razbijali kola, šarali ih sprejevima, pretili i ucenjivali

Policija je u Aleksincu uhapsila četvoricu osumnjičenih da su tokom jula u tom gradu pojedinim građanima razbijali putnička vozila, autosprejevima šarali po njima, pretili i nekima od njih traživali od 300 do 500 evra kako bi ih ostavili na miru, saopštio je danas MUP.

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznuda u pokušaju i nasilničko ponašanje u grupi uhapšeni su M. K. (42), I. K. (19), P. V. (37) i P. Ž. (24) iz Aleksinca.

Kod osumnjičenog P. Ž. prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronađena je i veća kolicina prehrambene robe i cigareta za koje se sumnja da ih je pribavio prilikom obijanja trafike u Aleksincu i vlasnika oštetio za iznos od oko 250.000 dinara. Policija je protiv njega podnela i krivičnu prijavu za krivično delo teška krađa.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivične prijave biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter