Izvor:
06.10.2018 u 17:27
0

UŽAS KOD APATINA: Razbojnici brutalno pretukli staricu zbog 400 evra!

Baka stara 80 godina iz sela Sonta kod Apatina brutalno je pretučena kada su joj zasad nepoznati razbojnici upali u kuću u potrazi za novcem.

Razbojništvo se dogodilo 3. oktobra, a vest o zlostavljanju bespomoćne starice na društvenim mrežama podelila je njena unuka i izazvala bes i ogorčenje širom Srbije.

– Tamo negde u jednom od sokaka u selu Sonta, koje uvek spominjem kao poru u vremenu, gde se malo štošta menja i često mi se čini da je vreme stalo, 80-godišnjoj baki su provalili u kuću, tukli su je kocem po licu, glavi, njenom starom nemoćnom telu i jednoj ruci koja još uvek funkcioniše i pomoću koje ona još uvek može jesti, češljati se i oblačiti sama. Njen muž je umro ove godine i ostavio joj je malo para, koje su, naravno, u banci. Ali to nije sprečilo dva momka da je prebiju i uzmu joj 400 evra i neku siću – napisala je Ana u opisu uznemirujućih fotografija.

Ona je izrazila nadu da će lopovi biti uhvaćeni.

– Ne da bi išli u zatvor ili bili pretučeni ili povređeni na bilo koji način, nego da bi njihova baka i deka i majka i otac i cela familija i prijatelji, kolege, školski drugari videli koga su odgojili, s kim su se družili i išli u školu. Bože pomozi tim osobama da ozdrave jer zasigurno samo teško mentalno obolele osobe mogu brutalno pretući staricu – dodala je Ana.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter