Izvor:
02.09.2016 u 20:21
0

TRAŽI SE DEVOJČICA IZ SVILAJNCA: Izašla da baci smeće, ušla u nepoznati automobil i NESTALA! (FOTO)

U ponedeljak 29. avgusta nestala je Maja Maksić (16) iz Svilajnca. Roditelji nestale devojčice kažu da je Maja u ponedeljak oko podneva izašla iz porodične kuće u ulici Janka Veselinova da baci smeće u obližnji kontejner i od tada joj se gubi svaki trag. Na sebi je u trenutku nestanka imala imala belu letnju majicu sa aplikacijom srca i crnu suknju. Oni mole građane da svaku informaciju o nestaloj devojčici prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 063/8409970.

Kako saznaje Blic, u pitanju je porodica koja živi u teškim uslovima, jer su u poplavama 2014. izgubili sve.

Šestočlana porodica Maksić (Dragan, Dragana, Maja, Marjana, Milan i Marko) žive u stambenom kontejneru od tridesetak kvadrata i to je neadekvatno za život. Dugo su živeli kao podstanari, da bi posle poplave u maju 2014. godine postali problem jer nisu imali smeštaj. Pokušali smo da im pomognemo preko organizacije Help, da im se sagradi kuća, ali nisu imali adekvatan plac. Kada je njihova baka prenela plac na oca porodice akcija Helpa je bila završena – kažu u Centru za socijalni rad.

Maksići su inače korisnici Centra za socijali rad. Maja je više puta do sada odlazila od kuće i zatim se vraćala. Roditelji su prijavili policiji da je Maja u ponedeljak ušla u automobil, oni su potrčali za njom da je zaustave, ali nisu uspeli da vide ni registraciju vozila.

Ne znamo gde je ona, zašto je otišla. Momka nije imala, niti je kod drugarice otišla, celu rodbinu sam obišao i nema je nigde. Ne znamo šta bi moglo da joj se dogodi. Javili smo policiji za njen nestanak. Tražili smo od policije da obave pretragu terena, reka i brda. Kod nas svađe nije bilo. Tog dana je sve bilo normalno, niko je nije dirao ili udario. Bila je vesela, pošla da pomogne ocu i majci. Ona završila osnovnu školu i kući je pomagala majci – priča Majin brat, Milan Maksić.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter