Izvor:
03.09.2016 u 01:25
0

SRPSKOM POLITIČARU ZAPALJEN AUTO: Uništili mu audi A5!

Nevenu Majstoroviću iz Teslića zapaljen je "audi A5", a vlasnik se izjasnio da pričinjena šteta iznosi 37.000 maraka.

Požar je izazvan na parkingu u Karađorđevoj ulici u Tesliću, a povrijeđenih nije bilo. Pripadnici Policijske stanice Teslić, zajedno sa inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj, izvršili su uviđaj.

– U požaru, koji su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Teslić, izgorjela je unutrašnjost vozila i krov – saopšteno je iz policije. Majstorović je, inače, kandidat SDS-a za odbornika u teslićkom parlamentu.

I na obližnjem pežou, vlasništvo Danijele A, nastala su oštećenja. Audi je, kako je potvrđeno, poliven gorivom, a zatim i zapaljen.

– Uviđajem je utvrđeno da je požar na vozilu marke audi A5 izazavan namjerno otvorenim plamenom – saopštila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Press.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter