Izvor:
12.10.2018 u 18:54
0

TUGA KOD KARLOVCA: Dečaka kod pešačkog prelaza usmrtio kamion!

U naletu kamiona u karlovačkom naselju Turanj u petak oko 16.35 sati poginuo je dečak (10). Vozilo je na dečaka naletelo na veoma prometnom putu D1, skoro na samom pešačkom prelazu.

Uviđajem je rukovodila zamenica županijskog državnog tužioca Adrijana Vodanović Gruden koja je kazala da još nije utvrđeno da li je dečak u trenutku nesreće bio na biciklu ili ga je gurao.

Put je zbog uviđaja zatvoren za sav saobraćaj. Meštani Turnja su u šoku zbog nesreće i govore da su one na tom delu puta česte: "Ovuda svi jure, najviše strani automobili i kamioni, dok domaći ljudi znaju da je ovo veoma frekventno područje, kao i da ima dosta dece i pešaka zbog čega voze opreznije. Svaki petak se barem u tri navrata čuju sirene Hitne pomoći".

Rečeno je i da ovo nije prvi put da je na tom putu nastradalo dete, te da su nadležne službe više puta upozoravale na opasan pešački prelaz.

– Svi voze brzo, ne poštuju znakove, čak ni ne staju na semaforu ispred škole. Već smo nekoliko puta upozoravali nadležne na problem i na ovaj opasni pešački prelaz koji se nalazi na samoj krivini i nepregledan je. Ko normalan pešački prelaz postavi u krivini – rekla je jedna od meštanki.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter