Izvor:
15.10.2018 u 08:29
0

NESREĆA U VRBASU: Žena prelazila pešački kada je pokosio sanitet!

Nesrećna žena preminula je u bolnici od teških povreda koje je zadobila kad je na nju, dok je prelazila ulicu, naleteo sanitet kojim je upravljao muškarac (37)

Jelica G. (74) iz Vrbasa poginula je u petak oko 8 sati ujutru, kada je na nju na pešačkom prelazu u Ulici narodnog fronta kod Gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu naletelo vozilo Hitne pomoći kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji vozač.

Nesrećna žena je u teškom stanju prevezena u bolnicu, ali je posle nekoliko sati, uprkos borbi lekara, preminula. Kako nezvanično saznajemo, Jelica G. je živela u Somboru, a u Vrbasu je bila u poseti ćerki.

Jeziv prizor

– Bilo je jezivo. Žena je starija i polako je prelazila ulicu. Ne znam da li je vozač Hitne žurio na neku intervenciju ili ne. U vozilu nije bilo pacijenta. Telo nesrećne žene je od siline udara odletelo i palo na asfalt. Davala je znake života, ali je, nažalost, preminula u bolnici – rekao je jedan od očevidaca i dodao:

– Strašno je to da je vozilo koje nam zapravo ukazuje prvu pomoć u raznim situacijama u ovom slučaju odgovorno za smrt žene. Znam da je njima vreme izuzetno bitno kad idu na intervencije, ali moraju i oni da poštuju pravila saobraćaja, bez obzira na sve. Čak i ovaj vozač, iako je žurio i gde god da je išao, sigurno je zakasnio, a ubio je ženu – kaže sagovornik Kurira.

On dodaje da Jelica G. nije jedina žrtva saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u Vrbasu za samo dva dana.

Druga nesreća

– U oba slučaja nastradale su žene i obe na pešačkim prelazima. Druga žena je udarena juče u istoj ulici, odnosno na raskrsnici ulica Narodnog fronta i Ive Lole Ribara. Ta žena je bila starija, mislim da je imala oko 80 godina. Nju je udarilo privatno vozilo i ona je prevezena u teškom stanju u bolnicu, ali je, nažalost, preminula – priča naš sagovornik koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Pokušali smo da više informacija dobijemo i u Hitnoj pomoći u Vrbasu, ali niko nije odgovarao na nama poznate brojeve telefona.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter